Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
Header Verver Export
Betrouwbare trucks en probleemloze inzetbaarheid

Verver Export

Betrouwbare trucks zijn onmisbaar voor Verver Export. Voor een probleemloze inzetbaarheid vertrouwt de specialist in bloembollen en plantenconcepten al jaren op Jungheinrich. 

Verver Export is sinds 1957 actief in de bloembollenexport. Het bedrijf creëert en levert zorgvuldig samengestelde bloembollen concepten, ook gecombineerd met éénjarige of meerjarige planten ter verfraaiing van het openbaar groen in Europa. Bij het uitgebreid assortiment voorjaars- en zomerbloeiende bloembollen staan kwaliteit, duurzaamheid en insectvriendelijkheid centraal.

Uitbreiding intern transport

Als gevolg van de aanhoudende groei verhuisde Verver Export in 2017 van Ursem naar een nieuwe, grotere locatie in Heerhugowaard. Daar heeft het bedrijf drie keer zoveel ruimte. De verhuizing werd aangegrepen om de logistieke operatie te optimaliseren en de intern transportvloot verder uit te breiden.

Verver Export zocht hiervoor betrouwbare, efficiënte trucks, die de productiviteit verhogen en tegelijkertijd de operationele kosten verlagen. Na eerdere, positieve ervaringen viel de keuze opnieuw op Jungheinrich, dat een vaste vloot van zes trucks leverde. Voor piekperiodes wordt eenzelfde aantal trucks bij gehuurd. De vaste vloot telt drie meeloop palletwagens, twee meerij palletwagens en een elektrische heftruck.

Elektrische trucks biedt volop voordelen

De trucks zijn voor Verver Export onmisbaar. Stilstand en uitval zijn minimaal, net als het onderhoud, waardoor het bedrijf kan vertrouwen op een probleemloze inzetbaarheid. Verver Export is onder andere te spreken over de ergonomie, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Deze resulteren in een comfortabele werkplek en verhogen de productiviteit en tevredenheid van de medewerkers. Voor het grote aantal flexwerkers dat in de piekperiodes nodig is, komt de intuïtieve bediening hier als extra voordeel bij. Nieuwe medewerkers kunnen vrijwel direct aan de slag.

Betrouwbare partner

De bloembollenexporteur heeft dan ook geen moment spijt gehad van de hernieuwde keuze voor Jungheinrich. De samenwerking is top. Zo heeft Verver Export een vast contactpersoon en een vaste servicemonteur, beiden wonen in de regio en hebben veel kennis van de sector. 

Verver Export in één oogopslag

Quote picture Verver Export
Esli de Vries
General Manager

“De samenwerking is top. Ze kennen ons werk en begrijpen onze wensen en behoeften. Mochten we in de toekomst verder uitbreiden, of optimaliseren, dan weten we dat we aan Jungheinrich een partner hebben op wie we kunnen bouwen.”

Ook interessant

 


 

Heeft u nog vragen?