Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
EJC 110zi - 112zi

Meeloop stapelaar EJC 110zi / 112zi

  • 2300 - 4700 mm
  • 1000 - 1200 kg
  • Extra heffing: de grotere bodemvrijheid maakt het gebruik op oneffen vloeren mogelijk.
  • Duolift zorgt voor de efficiënte handling van twee pallets boven elkaar.
  • Zeer goed zicht op de vorken, goederen en obstakels voor veilige in- en uitslagprocessen.

EJC 110zi / 112zi (met wielarmheffing)

Het instapsegment van de meeloop stapelaar – opnieuw gedefinieerd door Jungheinrich. Onze wendbare elektrische stapelaars EJC 1zi zijn geschikt voor vrijwel ieder bedrijf. Ze tonen hun sterke punten vooral in krappe opslagruimtes en smalle gangpaden. Vooral kleine tot middelgrote bedrijven, winkels of productie- en handwerkbedrijven met beperkte opslag- of werkruimte zullen hiervan profiteren. Dankzij de extra heffing biedt de serie de mogelijkheid om twee pallets tegelijk op te pakken en bijzonder zware lasten (tot 1,6 ton) te transporteren. De elektrische stapelaar overtuigt niet alleen door de bewezen voordelen van onze lithium-ion technologie zoals onderhoudsvrijheid en de mogelijkheid van snel- en tussenladen – hij scoort ook met zijn hogere energiedichtheid. Dit maakt een ruimtebesparende opslag van krachtige accu's in de truck mogelijk. Zo geniet u van de voordelen van een nog compacter en wendbaarder apparaat met de beste prestatiewaarden in zijn truckklasse. Naast verschillende accucapaciteiten zijn er voor het eerst ook geïntegreerde laders met verschillende vermogens verkrijgbaar. Net als bij externe acculaders kan de laadtijd aanzienlijk worden verkort. Het beslissende voordeel: de acculader die u altijd bij u hebt, maakt flexibel, plaatsonafhankelijk laden mogelijk en verhoogt de beschikbaarheid.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Voordelen

In de praktijk

Onze klanten en onafhankelijke journalisten vertellen over hun ervaring met Jungheinrich trucks in de praktijk.

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
EJC 110zi 1.000 kg 4.300 mm 6 km/h 1.899 mm 24 V
EJC 112zi 1.200 kg 4.700 mm 6 km/h 1.899 mm 24 V

Soortgelijke producten

Heeft u nog vragen?