Call4Service
Contact
0172 44 67 89 Service-Hotline
Nieuwsbrief
Header ERC 1zi

ERC 110zi/ 112zi

  • 2300 - 4700 mm
  • 1000 - 1200 kg
  • Groter draagvermogen bij de initiële heffing tot 1,6 ton.
  • Klapbaar platform om mee te rijden voor ergonomisch goederentransport.
  • Transport van twee pallets boven elkaar (tot 1,6 ton in totaal).
  • Grotere bodemvrijheid voor oneffen vloeren, drempels en lichte hellingen.

Stapelaar ERC 110zi/ 112zi

De Jungheinrich ERC 1zi is de ideale truck in het instapsegment van meeloop stapelaars. Dankzij het klapbare staplatform kunnen bestuurders goederen over middellange tot lange afstanden vervoeren zonder vermoeid te raken, waardoor hun dagelijkse werk eenvoudiger wordt. Met zijn grotere draagvermogen bij de initiële heffing en de mogelijkheid om twee pallets tegelijk op te pakken, kunt u met de ERC 1zi goederen met een totaalgewicht tot 1,6 ton vervoeren. Dankzij zijn wendbaarheid is hij bijzonder geschikt voor kleine opslagruimten en smalle gangpaden. De ERC 1zi kan intuïtief bediend worden en kan dankzij de grotere bodemvrijheid ook gebruikt worden op oneffen oppervlakken buiten, over drempels en op lichte hellingen. Dankzij de flexibiliteit kunnen kleine tot middelgrote bedrijven bijna alle werkzaamheden met slechts één truck uitvoeren. Drie optionele accucapaciteiten en drie verschillende vermogensklassen voor de geïntegreerde lader zorgen ervoor dat de ERC 1zi volgens het gewenste toepassingsprofiel kan worden uitgerust en bij elk stopcontact kan worden opgeladen – met laadtijden van slechts 1,5 uur.

Li-ion

Met Jungheinrich Li-ion Guarantee Plus profiteert u 8 jaar zorgeloos van de hoge prestaties van onze hoogwaardige lithium-ion accu's.

Lees hier meer
100% Tevredenheid. Gegarandeerd.

Wij zijn ervan overtuigd dat u de juiste beslissing neemt. Daarom kunt u binnen de eerste zes maanden op elk moment wisselen van energiebron - eenvoudig en zonder uitleg. 
 

Features

Modeloverzicht

Model Capaciteit Hefhoogte Rijsnelheid Totale lengte Accuspanning
ERC 112zi 1.200 kg 4.700 mm 6 km/h 1.982 mm 24 V

Soortgelijke producten

Heeft u nog vragen?